У Зеленського розповіли про скандального пранкера Джокера - цікаві деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського розповіли про скандального пранкера Джокера - цікаві деталі

У Зеленського розповіли про скандального пранкера Джокера - цікаві деталі
Джерело:  online.ua

Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що він дуже цінує діяльність блогера "Джокера". На думку політика, у них обох одна спільна мета – очистити фракцію від поганих людей. Про це він повідомив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

За словами Арахамії, він часто спілкується у месенджері з "Джокером", де вони обмінюються думками.

"Я не знаю, що це за людина конкретно, спілкуємось з таємним "Джокером". Дуже часто переписуємось – кожного дня. У нього мета очистити нашу партію від поганих людей. У мене така ж сама мета, тому я вважаю, що "Джокер" – це наш союзник", – розповів депутат.

Окрім того, Арахамія поділився своєю теорією, хто такий "Темний лицар". Мовиться про телеграм-канал когось зі "слуг народу", хто часто зливає у мережу інформацію зсередини фракції. Як відомо, ЗМІ часто припускали, що "Темний лицар" – це Олександр Дубінський. Втім Арахамія висловив переконання, що його точно звуть не Олександром.

"У мене є своя теорія на цю тему. Я думаю, що це не одна людина – це група людей, які діють під таким псевдонімом", – переконаний народний обранець.

Як повідомляв ONLINE.UA, Telegram-канал на ім’я "Джокер" уже пообіцяв,  що буде і далі викривати топ-чиновників, депутатів, суддів, прокурорів та інших "пройдисвітів всіх мастей".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?