Пранкер Джокер приготував для українських політиків неприємний сюрприз - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Пранкер Джокер приготував для українських політиків неприємний сюрприз - перші подробиці

Пранкер Джокер приготував для українських політиків неприємний сюрприз - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Соцмережі ще не втомилися обговорювати подробиці листування депутатів від "Слуги народу" з пранкером, який прикидається генпрокурором Русланом Рябошапкою, однак Telegram-канал на ім'я "Джокер" уже пообіцяв, що буде і далі викривати топ-чиновників, депутатів, суддів, прокурорів та інших "пройдисвітів всіх мастей", передає ONLINE.UA.

"Щоб чорне не називали білим. Щоб зло і лицемірство не ховали за паркетною посмішкою. Я хочу, щоб правда працювала в тому місці, де не працює закон і не діє влада. Я хочу, щоб люди сміялися", - йдеться в повідомленні.

Пранкер Джокер запевняє, що його головна мета - справедливість. Варто зазначити, що раніше пранкери, які паслися на українському політичному полі, були російськими. Відомі Лексус і Вован. Преса підносить Джокера як українського. Канал "Джокер" був створений 31 жовтня. Від розіграшів пранкера вже постраждали Богдан Яременко, Михайло Радуцький і Микола Тищенко.

Наразі пранкер стверджує, у нього є компрометуюче листування з кількома десятками політиків, депутатів і чиновників, яке незабаром будуть опубліковані. В партії Зеленського закликають розслідувати факти незаконного використання імені генерального прокурора, а Давид Арахамія хвалиться, що він регулярно листується з Джокером. Мовляв, той може бути навіть корисним для виявлення неблагонадійних депутатів.

Як повідомляв ONLINE.UA, фільм "Джокер" став одним з найбільш гучних фільмів 2019 року. Його н омінували на премію "Оскар"  одразу за 16 категоріями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?