Є проблеми - Лукашенко зважився на зізнання про Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Є проблеми - Лукашенко зважився на зізнання про Путіна

Є проблеми - Лукашенко зважився на зізнання про Путіна
Джерело:  online.ua

Білоруський президент Олександр Лукашенко виступив з новою неочікуваною заявою. Він вирішив коротко оцінити відносини з Кремлем та особисто Володимиром Путіним. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

Відповідна заява пролунала під час зустрічі лідера з кремлівським міністром закордонних справ Сергієм Лавровим.

За словами Лукашенко, відносини з Путіним лишаються добрими, хоча й не без проблем. Нещодавно два президенти провели телефонні переговори, які згадували під час зустрічі на рівні міністр — голова держави.

"У нас дійсно відбувся така відкрита, добра розмова. Хоча багато тут думають, то у нас щось іскрить. Нічого у нас не іскрить! Є проблеми завжди", - підкреслив Лукашенко.

Він додав, перш за все проблеми майже у всьому світі пов'язані з одним — пандемією коронавірусу.

"Думаю, ми їх вирішимо. Це не катастрофічні проблеми. Тому, якщо хтось розраховує зіштовхнути нас лобами та погіршити наші відносини, це не вийде. Я з ним абсолютно згоден. Якщо хтось на це розраховує, цього не буде точно", - додав президент Білорусі.

Цікаво, що президента республіки завжди оцінювали як постійного партнера та союзника Москви, називаючи його відверто проросійським.

Слід зауважити, що іншою проблемою Лукашенко назвав білоруські вибори президента. Протягом останніх тижнів він регулярно робить нищівні заяви на адресу своїх опонентів, опозицій та учасників акцій протесту.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні зустрічі з Лавровим Лукашенко буквально пригрозив, що не допустить у країні майдану. Він наголосив, що усі протести нібито керують ззовні, певні "ляльководи", які зацікавлені у дестабілізації ситуації. Він вважає, наразі багато уваги з Заходу та Сходу прикуто до Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?