"Є прогрес!": Зеленський повідомив чудові новини щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

"Є прогрес!": Зеленський повідомив чудові новини щодо Донбасу

"Є прогрес!": Зеленський повідомив чудові новини щодо Донбасу
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський у Маріуполі заявив, що Україна вже має прогрес в переговорному процесі щодо врегулювання збройного конфлікту на Донбасі. Окрім того, триває процес розробки масштабної програми відновлення регіону, повідомляє ONLINE.UA.

Український лідер відповів на гостре запитання журналіста видання "Новости Донбасса" під час робочої поїздки до Маріуполя . Журналіст поцікавився, що означає "дорожня карта Зеленського по Мінську" і чи буде вона схожа на "формулу Штайнмайера".

"У нас є мінські домовленості, всередині яких ми вже діємо. Мені здається, що у нас вже є прогрес. Але поки публічно говорити про те, що ми щось зробили... Давайте щось зробимо! Побачимо результат, і тоді подивимося",– відповів президент.

Глава держави також додав, що для нього важливим є закінчення війни і повернення українських територій.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава української делегації у ПАРЄ Володимир Ар’єв звернувся до президента Володимира Зеленського з проханням провести зустріч із членами делегації через критичну ситуацію, що склалася в Асамблеї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?