В ПАРЄ несподівано звернулися до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

В ПАРЄ несподівано звернулися до Зеленського

В ПАРЄ несподівано звернулися до Зеленського
Джерело:  online.ua

Глава української делегації у ПАРЄ Володимир Ар’єв звернувся до президента Володимира Зеленського з проханням провести зустріч із членами делегації через критичну ситуацію, що склалася в Асамблеї. Такий заклик він розмістив на своїй Facebook-сторінці, передає ONLINE.UA.

Український дипломат зазначив, що 10 днів тому звернувся з листом до президента з проханням відреагувати на ситуацію довкола можливого повернення російської делегації до роботи в Асамблеї. Проте, за його словами, "президент не встиг занепокоїтися неприємною ситуацією в Раді Європи".

"Тому я, тепер публічно, прошу президента зустрітися з українською делегацією в ПАРЄ, щоб делегація могла пояснити яка може бути реакція вищого посадовця, відповідального за українські зовнішні відносини, на те, що зараз відбувається в ПАРЄ", - заявив депутат.

Український дипломат надіється, що адміністрація президента знайде час для організації зустрічі протягом найближчого тижня.

Як повідомляв ONLINE.UA, 3 червня ПАРЄ схвалила проект резолюції, яка може ускладнити накладання санкцій на російську делегацію. Українські дипломати наголошують, що повернення Росії до Асамблеї підірве довіру до цієї організації і змусить Україну переглянути своє ставлення до неї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?