Є такий чорний жарт: Зеленський відреагував на важливу проблему
Категорія
Політика
Дата публікації

Є такий чорний жарт: Зеленський відреагував на важливу проблему

Є такий чорний жарт: Зеленський відреагував на важливу проблему
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський прокоментував проблеми системи швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його нове відеозвернення від понеділка, 25 листопада.

За словами державного лідера, розширення пунктів швидкої допомоги стане одним з пріоритетів 2020 року. Для цього запланували кошти у бюджеті.

"Швидкі" є, а пунктів допомоги немає. Знаєте, є такий чорний жарт медиків: якщо ви на мосту Патона зламали, не дай Боже, руку чи ногу, то треба переповзати на лівий берег, бо саме там є пункт швидкої допомоги", - розповів Зеленський.

Президент зазначив, що Міністерство охорони здоров'я готуватиме місця для пунктів. Вже незабаром автопарк "швидкої" поповнять 500 "карет". Головний принцип оновлення обладнання - "щоб не було жодної "швидкої", якій більше 6 років".

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський вигадав новий формат "спілкування" з українським народом. Кожного тижня він робитиме відеозвернення на кілька хвилин. У роликах президент коментуватиме останні події - як сумні, так й ті, що говорять про успіх нової влади. Перший "випуск" з'явився в усіх соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?