Є велика проблема - бій Усика проти Чісори під загрозою зриву
Категорія
Спорт
Дата публікації

Є велика проблема - бій Усика проти Чісори під загрозою зриву

Є велика проблема - бій Усика проти Чісори під загрозою зриву
Джерело:  online.ua

Організатори довгоочікуваного бою українця Олександра Усика проти британця Дерека Чісори зіткнулися з новими труднощами. Проведення боксерської дуелі наразі опинилося під загрозою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на iFL TV.

За словами промоутера Едді Хірна, бій може не відбутися у зазначений термін, який встановили влітку, після зриву попереднього. Він стверджує, що організатори готові відмовитися від планів, це пов'язано з фінансовим питанням.

"У нас є велика проблема з боєм Усик – Чісора, яка стосується продажу квитків на O2 Arena в Лондоні. Якщо ми не продамо всі квитки, то втратимо пару мільйонів фунтів. Тому боксерам треба або погодитися на зниження гонорарів, або зачекати. Все це ми обговорюємо з Усиком і промоутером Чісори", - пояснив Хірн.

Нагадаємо, бій запланований на 31 жовтня. Наразі Усик провів 17 боїв, з яких не програв жодного та завершив 13 нокаутом суперника. Чісора відзначився 41 боєм, з яких програв 9 раз, але 23 завершив нокаутом.

Бійці повинні були вийти на ринг ще у травні, вони провели напередодні глобального карантину першу спільну пресконференцію. На офіційному заході вони навіть висловили думку, що карантин не завадить дуелі — насправді вийшло все інакше.

Пандемія COVID-19 паралізувала професійний світовий спорт на довгі тижні та спричинила економічну кризу. Наслідки її для змагань очевидні досі — на матчі й бої майже не пускають людей через епідемічні обмеження.

Як повідомляв ONLINE.UA, український боксер Олександр Усик визначився з позицією щодо наступних суперників. Він готовий битися з тим, хто переможе в бою Ентоні Джошуа — Кубрат Пулєв. таким чином боєць готовий почекати на можливість поборотися за пояс WBO.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?