Екс-гравець Шахтаря Алекс Тейшейра хоче прийняти китайське громадянство
Категорія
Спорт
Дата публікації

Екс-гравець Шахтаря Алекс Тейшейра хоче прийняти китайське громадянство

Екс-гравець Шахтаря Алекс Тейшейра хоче прийняти китайське громадянство

Колишній атакувальний півзахисник Шахтаря Алекс Тейшейра, який нині виступає за Цзянсу Сунін, має намір прийняти китайське громадянство і виступати за збірну Китаю, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Футбол 24.

Національну китайську команду очолює відомий італійський фахівець Марчелло Ліппі. Однією з умов його згоди підписати контракт була саме можливість натуралізовувати іноземців.

Раніше китайська федерація футболу натуралізувала англійського футболіста Ніко Еннаріса. Екс-гравець лондонського Арсеналу став першим в історії китайського футболу легіонером у складі національної збірної. Ліппі вже викликав його до табору збірної для підготовки до матчів з Філіппінами (7 червня) і Таджикистаном (11 червня).

Нагадаємо, що Алекс Тейшейра виступав за Шахтар з 2010 по 2015 рік, провівши за команду 146 матчів. До Цзянсу Сунін бразилець перейшов в лютому 2016 року за 50 млн євро.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бразильські слідчі порушили справу за звинуваченням нападника ПСЖ Неймара в зґвалтуванні. За даними преси, жертвою зґвалтування стала бразильська дівчина, з якою Неймар познайомився в Інстаграмі. Після нетривалого листування в соціальній мережі футболіст запропонував їй прилетіти в Париж, пообіцявши оплатити авіаквитки та проживання в готелі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?