Екс-прокурор і ветеран АТО влаштували перестрілку: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Екс-прокурор і ветеран АТО влаштували перестрілку: з'явилися фото

Екс-прокурор і ветеран АТО влаштували перестрілку: з'явилися фото
Джерело:  Думська

У четвер, 12 січня, в Одесі колишній заступник прокурора Одеської області та ветеран АТО влаштували перестрілку, в результаті чого обидва отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Думскую.
Інцидент стався о 12:15 на розі Приморської вулиці і Військового спуску. Повідомляється, що директор компанії «Паритет» Валерій Лавров, який в 1980-1990-х роках обіймав посаду заступника прокурора Одеської області, і ветеран АТО не поділили дорогу і, витягнувши пістолети, почали з'ясовувати стосунки. В результаті стрілянини Лавров був поранений в стегно, військовий - в ступню.

Читайте також: Смертель ний вибух в Одесі: з'явилися несподівані подробиці і фото
У патрульній поліції Одеської області повідомили, що затримали обох учасників інциденту. За даними правоохоронців, конфлікт між чоловіками виник на грунті «неналежного дотримання Правил дорожнього руху дружиною одного з них».
Як повідомляв ONLINE.UA, в місті Зборів Тернопільської області активісти "Правого сектора" влаштували під час судового засідання бійку, розливши рідину, схожу на кров.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?