Екс-солістка Spice Girls повідомила про горе в родині: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Екс-солістка Spice Girls повідомила про горе в родині: опубліковано фото

Екс-солістка Spice Girls повідомила про горе в родині: опубліковано фото
Джерело:  Instagram

Колишня учасниця найпопулярнішої дівочої групи Spice Girls і солістка оновленого складу Мелані Браун, більше відома як Мел Бі, повідомила про смерть батька.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Чоловік помер після тривалої боротьби з раком у віці 63 років.
Мелані оприлюднила у своєму мікроблозі фото, на якому вони з сестрою Деніель тримають тата за руку. Своє повідомлення співачка супроводила сумної підписом.
Читайте також: Оновлені Spice Girls випустили першу пісню: опубліковано аудіо
"З великим сумом повідомляю, що після п'яти років битви з множинною меланомою наш люблячий батько Мартін Браун мирно помер вчора у віці 63 років. Ми, його діти, були поруч з ним і хотіли сказати спасибі всім лікарям і сестрам госпіталю St Gemma за їх дивовижну допомогу і підтримку протягом усіх цих років. Просимо поважати право нашої сім'ї на особисте життя, особливо, в цей складний кризовий час, коли ми оплакуємо нашу втрату", - написала зірка.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  в родині американського актора Уілла Сміта сталося горе. У голлівудської зірки помер батько.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?