У сім'ї голлівудського актора сталася трагедія
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У сім'ї голлівудського актора сталася трагедія

У сім'ї голлівудського актора сталася трагедія
Джерело:  Instagram

Стало відомо, що в родині  американського актора Уілла Сміта  сталося горе. У голлівудської зірки помер батько.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram колишньої дружини актора.
Про страшну трагедію розповіла екс-дружина Уілла Сміта - Ширі Флетчер.
Вона розмістила в своєму мікроблозі архівне фото, на якому зображений Уілл Сміт з батьком Уіллардом Керроллом і старшим сином Треєм.

Читайте також: Батько Джолі втрутився в її розлучення з Піттом
"Ми будемо сумувати за тобою, татку! Ви жили і грали за власними правилами... Ви були одним з мільйона! Ви прищепили своїм дітям і онукам любов до праці, навчили професійної етики і змогли зібрати хороші плоди", - залишила зворушливу підпис під знімком Ширі.


Причини смерті поки не повідомляються. Сам актор поки не коментував те, що трапилося.
Відзначимо, батько Уілла був далекий від світу шоу-бізнесу і ніколи не намагався користуватися славою сина. Він працював інженером-механіком холодильного обладнання, в молодості служив у Військово-повітряних силах США.
Нагадаємо, Уілл Сміт розлучився з Ширі Флетчер в 1995 році, проживши з нею три роки. Його син Уіллард Крістофер Сміт III (Трей) залишився з матір'ю.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  відома співачка і народна артистка України Марія Бурмака розповіла про горе в своїй родині - смерті батька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?