Екс-заступниця командира полку "ДНР" перейшла на бік ЗСУ і розкрила плани Кремля
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-заступниця командира полку "ДНР" перейшла на бік ЗСУ і розкрила плани Кремля

Екс-заступниця командира полку "ДНР" перейшла на бік ЗСУ і розкрила плани Кремля
Джерело:  YouTube

Екс-заступниця командира полку "ДНР" Світлана Дрюк перейшла на бік української армії. Варто зазначити, що їй у цьому допомогли українські спецслужби, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТСН".

Дрюк повідомила своєму екс-командуванню, що їде в особистих справах у Ростов-на-Дону. Насправді, у цей час жінка разом із дітьми перейшла на підконтрольну Україні територію. У цьому їй допомогли українські спецслужби.

"Зараз мої рідні будуть налаштовані проти мене, але я думаю, що згодом вони зрозуміють, чому я вчинила саме так", - каже жінка.

Окрім того, Дрюк уже встигла розкрити таємні плани Кремля. За її словами, наразі Росія випробовує в ОРДЛО нові танки Т-72Б3. Росіяни цю інформацію тримали в секреті. Однак, Світлана направила в Україну документи, які підтверджують цей факт, а також те, що Росія перевозить найновішу техніку на окупований Донбас. Кілька саме таких машин було підірвано на полігоні в Торезі Донецької області незадовго до її втечі.

Жінка додала, що уже є підготовлені документи на людей, які "прийдуть через 4 години після повідомлення". У кожній військові частині так званих "ДНР" і "ЛНР" є пункт прийому особового складу. На базі 1 такого полку за лічені години мають розгорнутися 3 російських, тобто – це близько 100 тисяч 000 солдатів.

Світлана заявила про те, що готова свідчити про російську агресію у суді в Гаазі та повернутися на Донбас і воювати з іншого боку фронту.

"Скажуть автомат узяти – візьму. Скажуть сісти на танк – сяду. На український танк", – заявила вона.

Що цікаво, Світлану Дрюк називали "народним героєм Новоросії", її зробили прообразом головної героїні першого пропагандистського кінофільму "Ополченочка".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, як Захід надихає Путіна на подальшу агресію в Україні. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?