Ексагент КДБ назвав головних коханців Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Ексагент КДБ назвав головних коханців Путіна

Ексагент КДБ назвав головних коханців Путіна
Джерело:  online.ua

За словами колишнього агента КДБ Сергія Жирнова, у російського диктатора Володимира Путіна є дуже багато слабкостей, про які майже ніхто не знає. Одна з них — це його пристрасть до чоловіків. Жирнов стверджує, що в очільника Кремля було чимало коханців, один з них — колишній президент РФ Дмитро Медведєв.

Джерело: "24 Канал"

У Путіна були відомі коханці

Як стверджує колишній співробітник КДБ, російського диктатора ніколи не цікавили жінки. У Володимира Путіна була інтимна "дружба" з відомим музикантом Сергієм Ролдугіним.

Коли Ролдугін пішов служити в армію, Путін приїжджав на своєму запорожці в частину, Ролдугін перелізав через стіну казарми, вони сідали в авто, ганяли по Ленінграду, співали пісень. Там була чудова романтика, – зауважив Жирнов.

Ба більше, коли майбутній очільник Кремля навчився у Москві, повертаючись до Ленінграда, коли його дружина Людмила була вагітною, він не з нею спілкувався, а розважався з Ролдугіним.

Сергій Ролдугін та Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

За словами ексагента КДБ, саме тому Путіна не взяли в розвідку.

Був також випадок, коли диктатору не сподобалося, що якісь люди сприйняли їх подружньою парою, він поліз у бійку. йому зламали руку, усе це закінчилося міліцією та дійшло до Москви. В результаті Путіну відмовили.

Це один з варіантів, там ще достатньо. До прикладу, з Дмитром Мєдвєдєвим, якого Путін завербував, коли той був молоденьким викладачем. Чим вони там займалися – ми не знаємо. Але чомусь саме цьому Мєдвєдєву Путін довірив гріти собі трон з 2008 по 2012 рік, – натякнув на інтимний зв'язок між двома президентами РФ Сергій Жирнов.

Навіщо Путіну Аліна Кабаєва

За словами експерта, для російського диктатора Кабаєва – це просто "гаманець", адже саме на неї очільник Кремля записав величезну кількість нерухомості й грошей.

З іншого боку – це прикриття, бо в нього ж інша слабкість – він не лише з дорослими хлопчиками гуляє, а й цілує пупки незнайомим хлопчикам на площах Росії.

По законодавству це підпадає під ознаки педофілії. Коли він поцілував пупок хлопчику Нікіті у Кремлі – виникла Кабаєва, – нагадав Жирнов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?