Контрнаступ ЗСУ уже розпочався — Гуменюк
Категорія
Україна
Дата публікації

Контрнаступ ЗСУ уже розпочався — Гуменюк

Контрнаступ ЗСУ уже розпочався — Гуменюк
Джерело:  online.ua

Очільниця пресцентру Сил оборони ОК “Південь” Наталія Гуменюк офіційно підтвердила, що контрнаступ Збройних сил України вже розпочався. За її словами, він вже йде невеликими, але впевненими кроками.

Джерело: "Ми–Україна"

Довгоочікуваний контрнаступ ЗСУ уже розпочався

Як стверджує Наталія Гуменюк, просто зараз українські захисники працюють над тим, що потужності та можливості ворога були мінімізовані.

Вона звертає увагу на те, що саме в цьому полягає контрнаступ, який вже відбувається.

Тобто, в цьому якраз і полягає той самий контрнаступ, який всі чекають-чекають, коли ж вже почнеться, коли ж все можна знімати, коли можна показувати і викладати. А він тихесенько іде, такими невеличкими кроками, але впевненими. І йде він до того, що потужності ворога знищуються, зникають склади з боєприпасами, вибухають пункти зосередження техніки, прилітає в місця скупчення особового складу. І ось це, навіть не дуже організоване угруповання, стає зовсім розрізненим, – наголошує Наталія Гуменюк.

Не можна також не згадати про те, що Гуменюк натякала на початок контрнаступу ЗСУ ще декілька днів тому.

24 квітня глава пресцентру Сил оборони ОК "Південь" заявила, що на той час "останніх 3 дні у нас дуже потужні результати бойової роботи".

ЗСУ почали зачищати передову лівого берега Дніпра

За словами Наталії Гуменюк, на Південному напрямку продовжується робота по зачищенню передової смуги лівого берега Дніпра.

Вона звертає увагу на те, що наразі у контрбатарейному режимі боротьби на Півдні вдається знищувати від 13 до 20 одиниць техніки за добу.

Нашим захисникам вдається нищити: артилерійські установки, танки, автобронетехніку, засоби ППО ворога. Якщо вірити в нас і дати нам можливість попрацювати в тиші, ми обов'язково зробимо добрі новини,– сказала Гуменюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?