В ЗСУ прокоментували чергову потужну бавовну у Севастополі
Категорія
Україна
Дата публікації

В ЗСУ прокоментували чергову потужну бавовну у Севастополі

В ЗСУ прокоментували чергову потужну бавовну у Севастополі
Джерело:  online.ua

За словами керівниці Об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня Наталії Гуменюк, ніхто не зупинить українських військових на шляху до звільнення окупованого Росією Криму, а захист злочинної армії РФ не захищає окупантів від влучних та потужних ударів ЗСУ.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про чергову бавовну в Криму 

Те, що намагаються захищати, зрозуміло, що намагаються. Те, що вони там будували і бонові загородження, і намагалися убезпечити бухти, які вони називають "родною гаванью", це теж зрозуміло. Але, хто ж нас може зупинити, коли ми звільняємо свої землі, - прокоментувала Гуменюк нічну бавовну в окупованому Севастополі .

Гуменюк при цьому не стала наводити подробиць того, чим саме українські військові атакували бухту в Севастополі.

Треба розуміти, що під час військової операції дійсно є інтервал, коли підтримується режим інформаційної тиші. Тому, поки що можна тільки бачити і вірити власним очам. А те, що буде потрібно буде почути власними вухами, ми обов’язково проголосимо згодом, - зазначила керівниця пресцентру ОК "Південь".

Що відомо про подробиці атаки на бухту окупантів у Севастополі 

За інформацією редактора видання BlackSeaNews Андрія Клименка, атакувати Бухту у Севастополі могли за допомогою надводних БПЛА.

Отже, надводний дрон пройшов до Стрілецької бухти Севастополя. Вибухнув приблизно навпроти комплексу будівель - гуртожитку та учбових корпусів Севастопольского приладобудівного інституту (назва тих часів, коли я там вчився), - зазначає журналіст.

Він додав, що в Стрілецькій бухті історично дислокується бригада кораблів охорони водного району.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?