Жителі Севастополя заявили про стрілянину та пуски ракет
Категорія
Події
Дата публікації

Жителі Севастополя заявили про стрілянину та пуски ракет

Жителі Севастополя заявили про стрілянину та пуски ракет
Джерело:  online.ua

Жителі окупованого Росією Севастополя повідомили про звуки пострілів та пусків ракет.

Джерело: Telegram-канал "Кримський вітер"

Що відбувається у Севастополі 

У Севастополі чути кулеметну стрілянину і пуск ракети, - йдеться у повідомленні Telegram-каналу із посиланням на одного з місцевих жителів.

Також в каналі додають, що у місті пролунав ще один пуск ракети. Навчання так звана "влада" не анонсувала.

Якщо чуєте гучні звуки в центрі, то це флот проводить навчання з оборони рейду Севастопольської бухти. У місті все спокійно, - заявив так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв.

В Кремлі готуються до контрнаступу ЗСУ 

Російські можновладці у Москві зі страхом очікують на початок контрнаступу ЗСУ.

За інформацією видання "Медуза", в Кремлі не впевнені, чи армія РФ готова до контрнаступу ЗСУ.

У Міноборони кажуть, що відіб’ємо контрнаступ, а як насправді – хто знає. Нехай в України все погано, а в нас може бути й гірше, - зазначають співрозмовники видання.

Близьке до Кремля джерело повідомило, що інформація з витоків, яка нібито свідчить про слабкість української армії, "можна успішно продавати у пропаганді".

Співрозмовник "Медузи", близький до керівництва одного з державних ЗМІ, додав і про особливе роз’яснення адміністрації президента Росії своїм пропагандистам, що Москва не має відношення до витоку.

Окрім цього у російських владних колах поділилися думки щодо того, чи причетний офіційний Вашингтон до "умисного витоку".

Два близьких джерела до адміністрації президента РФ пояснили, що в Кремлі переконані про те, що США свідомо допустили витік секретних документів.

Водночас джерело "Медузи" в уряді РФ з ними не погодилося. У коментарі воно висловило думку про те, що публікація секретних документів швидше повідомляє про те, що в західних оборонних відомствах "теж бардак".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?