Ексглава ЦРУ назвав ключову умову подальшого успіху України у війні
Категорія
Політика
Дата публікації

Ексглава ЦРУ назвав ключову умову подальшого успіху України у війні

Ексглава ЦРУ назвав ключову умову подальшого успіху України у війні
Джерело:  online.ua

За словами колишнього керівника ЦРУ Девіда Петреуса, нещодавно сформовані підрозділи ЗСУ за підтримки західної техніки та інших озброєнь ймовірно змусять оборону злочинної армії РФ посипатись та можуть призвести до остаточного розвалу ворожих сил у місцях проведення контратак українських військових.

Джерело:  "Укрінформ"

ЗСУ мають шанс знищити оборону армії РФ під час контрнаступу 

На думку Петреуса, наразі питання полягає у тому, чи зможуть українські військові під час контрнаступу привести у рух всю лінію фронту, змушуючі російських військових злочинців реагувати.

Він зазначив, що якщо вдасться розтягнути ворожі оборонні порядки, це дасть змогу українським військовим максимально просунутись у глиб окупованих територій.

Я думаю, що це станеться, і я думаю, що буде значний успіх, - наголосив Петреус.

За його словами, наші воїни, які пройшли навчання за кордоном, покажуть набуті навички на фронті.

Україна здатна самостійно виробляти далекобійну зброю 

Ніколи не існувало обмежень на те, що виробляє сама Україна... Я вважаю, що Україна самостійно розробить можливості, які з часом дозволять їй впоратися з цією загрозою, - зазначив Петреус, відповідаючі на питання щодо здатності України протидіяти атакам балістичними ракетами армії РФ.

Петреус бачить в України надзвичайні можливості та здібності виробництва зброї великої дальності на власних потужностях.

А ось існуючі обмеження Заходу він вважає виправданими.

Ми хочемо, щоб наші лідери були розсудливими і обережними. Ми бачили приклади того, що може статися, якщо вони такими не є, - пояснив екскерівник ЦРУ.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?