Що зіграє вирішальну роль в успішності контрнаступу ЗСУ — прогноз генерала Міллі
Категорія
Політика
Дата публікації

Що зіграє вирішальну роль в успішності контрнаступу ЗСУ — прогноз генерала Міллі

Що зіграє вирішальну роль в успішності контрнаступу ЗСУ — прогноз генерала Міллі
Джерело:  online.ua

На переконання очільника Об'єднаного комітету начальників штабів США генерала Марка Міллі, саме танки зможуть забезпечити успішність майбутнього контрнаступу Збройних сил України. Своїм припущенням він поділився під час спілкування з французькими журналістами.

Джерело:  CNN

Генерал Міллі пояснив, що є важливим фактором для успішного контрнаступу України

Марк Міллі звертає увагу на те, що танки можуть забезпечити вирішальну вогневу міць у контрнаступі українських військових.

Танки дуже важливі як для оборони, так і для наступу. Модернізовані сучасні танки, відповідне навчання на них, уміння їх використовувати стануть фундаментальним компонентом для успіху України, – пояснив глава Об'єднаного комітету начальників штабів США.

Марк Міллі також озвучив прогноз, що під час початку контрнаступу танки будуть рухатися вперед разом з артилерією, піхотою й іншими наземними силами.

Як вважає американський генерал, питання постачання сучасних літаків F-16 потрібно сприймати винятково є довгостроковий план зміцнення військової потуги ЗСУ.

Всі визнають, що Україні потрібні модернізовані ВПС, і всі це усвідомлюють. Щоб створити такі повітряні сили, знадобиться багато часу, зусиль і грошей, – наголосив Міллі.

Буданов уже анонсував початок контрнаступу ЗСУ

За словами глави ГУР МО Кирила Буданова, українські воїни можуть невдовзі розпочати контрнаступ.

Він також офіційно підтвердив, що станом на сьогодні Збройні сили України мають необхідний для цього мінімум озброєнь.

У нас вже є необхідний мінімум озброєнь. Можу лише сказати, що це (контрнаступ — ред.) незабаром розпочнеться, – наголосив очільник української розвідки.

Представник ГУР Андрій Юсов також розповідав, що російські загарбники в Криму вже почали активно готуватися до втечі.

Як уже згадувалося раніше, секретар РНБО Олексій Данілов також заявляв, що контрнаступ нашої армії поки не почався.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?