Експерт назвав головний козир НАТО у можливій війні проти РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт назвав головний козир НАТО у можливій війні проти РФ

Експерт назвав головний козир НАТО у можливій війні проти РФ
Джерело:  online.ua

Військовий експерт, головний редактор Defence Express Олег Катков звертає увагу на те, що у разі гіпотетичного конфлікту між Росією та НАТО кількість танків та особового складу не буде відігравати жодної ролі. Він також нагадав, що військова доктрина країн НАТО передбачає знищення ворожої ППО та широке застосування авіації, яка є головним козирем Альянсу.

Джерело: "24 Канал"

Якою може бути війна РФ з НАТО - прогноз експерта

Згідно з даними Олега Каткова, країни Заходу збирають та вивчають досвід різних військових конфліктів та навчають на його основі своїх солдатів.

Окрім того, експерт нагадав, що Захід ніколи не планував воювати з СРСР/Росією кількістю.

За його словами, НАТО використовує зовсім інші підходи до ведення бойових дій, які починаються з якісної підготовки піхотинця.

Насамперед йдеться про те, що боєць Альянсу має на меті ліквідувати значно більше ворогів і вміти застосовувати велику кількість тактичних прийомів.

Візьмемо гіпотетичний конфлікт за Сувальський коридор. Завдання сил швидкого реагування НАТО стримати швидкі прориви, на які сподівається російська армія, та виграти необхідний час. Цей час використовується для мобілізації живої сили та перекидання авіації до місця бойових дій. Ключовою силою НАТО є авіація, яка буде бомбити рашистів і це відбувається на різних напрямках, – пояснив експерт.

Захід зможе блискавично знищити російську ППО

На переконання Олега Каткова, силам НАТО знадобиться три доби, щоб вивести російське ППО на Далекому Сході. Щоб знищити ППО у європейській частині РФ - потрібно буде до 2 тижнів.

І після цього не матиме значення кількість танків і піхоти. Авіація буде безперешкодно поступово винищувати російську армію. Це така собі комбінація "Бурі у пустелі" та бомбардувань у часи Югославських воєн,– зазначив експерт.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?