Коли може закінчитися війна — прогноз ворога Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Коли може закінчитися війна — прогноз ворога Путіна

Коли може закінчитися війна — прогноз ворога Путіна
Джерело:  online.ua

За словами відомо російського позиціонера Геннадія Гудкова, наразі у Кремля наростають панічні настрої на тлі активної підготовки ЗСУ до майбутнього контрнаступу. Експерт звертає увагу на те, що армія РФ втратила не лише багато живої сили та техніки, а й бажання продовжувати війну, яку вона ніколи не зможе виграти. Це означає, що в України є всі шанси здобути перемогу уже в 2023 році.

Джерело: "24 Канал"

Війна уже наближається до завершення

Гудков звертає увагу на те, що до прискорення наближення фіналу війни суттєво впливають декілька факторів.

Попри те, що Кремль мав змогу розв'язати проблеми з амуніцією, харчуванням та постачанням своєї армії, її втрати все одно продовжують стрімко зростати.

За словами опозиціонера, російські загарбники не лише втрачають бойовий дух, якщо такий узагалі був, і здатність наступати. Жодної цілі їм досягти не вдалося.

Війна не може тривати безкінечно. І ворог не може вічно воювати, якщо розуміє, що результату немає, а Україна набирає силу. Банально втрачається бойовий дух, а здатність йти в наступ знижується. Я дуже вірю у майбутній контрнаступ України, – пояснив Геннадій Гудков.

Допомога Заходу може відіграти ключову роль у перемозі України

Як вважає опозиціонер, станом на сьогодні вкрай багато чого залежить від допомоги міжнародних партнерів Києва.

Експерт вірить у те, що Захід виконає усі свої обіцянки щодо постачання зброї ЗСУ для майбутнього контрнаступу.

Російська армія не утримає наступ України і відкотиться назад. А це тяжкий моральний стан громадськості, навіть тієї, що поки підтримує Путіна. Тобто судячи з усієї логіки, все закінчиться у 2023 році, або принаймні все стане зрозуміло, – озвучив свій прогноз ворог Путіна.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?