Експерт назвав головний козир Зеленського проти Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт назвав головний козир Зеленського проти Путіна

Експерт назвав головний козир Зеленського проти Путіна
Джерело:  24 канал

Політичний експерт та відомий історік Павло Казарін звертає увагу української влади на те, що вода — головний дефіцит Криму після анексії. І лише український лідер Володимир Зеленський в силах позбавити Кремль від головного болю, який з'явився у нього з тих самих пір, як Москва вирішила змінити прапори в Криму. Саме про цей козир слід пам'ятати офіційному Києву, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

За словами політичного експерта, уже в найближчому майбутньому Україна знову може поринути в чергове внутрішнє протистояння.

"Нам знову можуть запропонувати вибір. Коли на одній чаші ваг виявиться політичне рішення (відновлення поставок води в Крим), а на іншій — гуманітарне (повернення українських громадян)", – зазначає Павло Казарін.

Окрім того, він наголосив, що команді українського лідера обов'язково розкажуть про те, що постачання води на півострів – це теж гуманітарний акт. І безумовно ця логіка знайде чимало прихильників серед влади та українських громадян.

"Переговори з терористами — це завжди простір складного вибору. Починаючи від принципової допустимості такого кроку. І закінчуючи межею можливих поступок. Але будь-яке відновлення поставок води в Крим ризикує стати не просто кроком, який закриє для Москви історію про анексію півострова. Він ризикує поглибити і без того чималий розкол в українському суспільстві", - пояснив експерт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Умеров зробив попередження команді Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?