Експерт назвав найуразливішу ланку російської армії — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Експерт назвав найуразливішу ланку російської армії — відео

Експерт назвав найуразливішу ланку російської армії — відео
Джерело:  online.ua

Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив”, військовий експерт Олександр Коваленко розповів оnline.ua про вразливі місця російської армії.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Яка найслабша ланка російської армії

Олександр Коваленко пояснює, що їх насправді багато.

Вони на сьогодні вже не мають професійного офіцерського складу, наприклад, на рівні підрозділів. Вони не мають на сьогодні повноцінної штатної комплектації кожного свого підрозділу. Вони мають проблеми з виробництвом снарядів.

За словами експерта, поки що росіяни тримають рівень за рахунок кількості.

Давайте подивимось на зону бойових дій, що відбувалося останні місяці після втечі російських окупантів з правобережної Херсонщини. Чи є якась велика перемога, якийсь великий наступ, захоплення якогось великого міста? Ні.

Коваленко зазначає, що в Запорізькій області росіяни знаходяться в анабіозі.

Найбільша активність бойових дій – в Донецькій області, проте росіяни не змогли захопити Бахмут, Вугледар, Авдіївку, Мар'їнку, попри досить високий рівень інтенсифікації бойових дій.

На Луганщині росіяни накопичили по лінії Кремінна-Сватове-Троїцьке великий потенціал сил та засобів, проте не змогли розпочати наступальні дії і вийти на лівий берег річки Оскіл, а потім розпочинати підготовку до виходу на Слов'янськ.

Вони цього не змогли зробити. Вони також зараз на Луганщині, не дивлячись на те, що в них набагато краща ситуація з комплектацією і кількістю, ніж на південному плацдармі, також знаходяться в анабіозі.

Росіяни втратили ініціативу ведення наступальних дій, навіть тоді, коли вони до них готуються, накопичують ресурс.

Коли буде контрнаступ ЗСУ

Отже, найближчим часом буде контрнаступ Збройних Сил України. Я більш, ніж упевнений, коли саме це буде – це інше питання. Може бути наприкінці березня. Це може бути на початку квітня, на початку травня. Коли розпочнеться контрнаступ це буде звільнення тисяч квадратних кілометрів території ЗСУ. Саме такий буде результат.

Експерт припускає, що до початку контрнаступу ЗСУ росіяни досі будуть вести міські бої у Бахмуті.

Я не здивуюсь, якщо на той момент вони ще до центру Бахмуту не вийдуть, а будуть на північних та південних локаціях у Бахмуті вести міські бої в багатоповерховій забудові. Ось їхні результати та їхні можливості. І все це результати того, що кожна ланка, кожна позиція військ недосконала, недоукомплектована, непрофесійна та неякісна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?