Шойгу та Герасимов загнали Путіна у глухий кут — експерт
Категорія
Політика
Дата публікації

Шойгу та Герасимов загнали Путіна у глухий кут — експерт

Шойгу та Герасимов загнали Путіна у глухий кут — експерт
Джерело:  online.ua

Кандидат психологічних наук Дмитро Попов озвучив припущення, що публічний конфлікт між засновником Групи "Вагнера" Євгеном Пригожиним та главою Міноборони РФ Сергієм Шойгу став серйозною проблемою для російського диктатора Володимира Путіна й загнав його у глухий кут.

Джерело: "24 Канал"

Експерт розповів про глухий кут для Путіна

Як зазначає Дмитро Попов, очільник Кремля ніколи не розглядав Пригожина як свого конкурента, оскільки ватажок "вагнерівців" завжди підтримував президента РФ й був максимально близьким до нього.

Однак протягом останніх місяців диктатор був змушений відсторонився від свого вірного соратника, оскільки згодився на вимоги Шойгу та Герасимова, які продовжують публічно конфліктувати з Пригожиним.

Путін у цьому випадку – заручник, бо є Шойгу та Герасимов. Вся міць російської армії – це бойова техніка, боєприпаси для важкого озброєння. У Пригожина цього немає. Генерали цим скористалися. Вони мають це і, напевно, висунули якісь умови, – озвучив своє припущення експерт.

Дмитро Попов звертає увагу на те, що команда Путіна дає можливість власнику Групи "Вагнера" відправляти своїх найманців для штурму гарячих напрямків на фронті.

Однак усі дії "вагнерівців" контролює Генштаб РФ.

Чому Пригожин не поспішає зрадити Путіна

За словами експерта, в країні-агресорці саме Пригожина наразі вважають головним конкурентом очільника Кремля.

Проте російський диктатор чомусь не відчуває цієї конкуренції, адже скандальний олігарх ще жодного разу не робив публічних заяв проти диктатора.

"Пригожин – "пацан", який дав слово "пахану" – Путіну – і він його виконує. У кримінальному світі "вори в законі" та авторитети дуже поважають, коли слово виконується. Це стовп кримінального світу, – пояснив поведінку Пригожина Дмитро Попов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?