Нам буде п*****ь. Пригожин б'є на сполох через ситуацію біля Бахмуту
Категорія
Політика
Дата публікації

Нам буде п*****ь. Пригожин б'є на сполох через ситуацію біля Бахмуту

Нам буде п*****ь. Пригожин б'є на сполох через ситуацію біля Бахмуту
Джерело:  online.ua

Поплічник Путіна та засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин продовжує публічно скиглити через ситуацію, яка склалася навколо Бахмуту. Він уже вкотре заявляє, що його найманцям бракує боєприпасів, а також припускає, що ЗСУ можуть заблокувати "вагнерівців" і їм "буде пиз**ць".

Джерело: росЗМІ

ЗСУ готуються до тотального знищення "вагнерівців" біля Бахмуту

Як стверджує російський олігарх, поки його найманцям вдається блокують місто, однак незабаром ситуація може різко змінитися.

Пригожин заявляє, що з метою розблокування Бахмуту українським воїнам  потрібно буде заблокувати саму Групу "Вагнера".

За словами поплічника Путіна, для цього Збройні сили України вже сформували ряд угруповань, які діють у Слов'янську, Сіверську, Часовому Яру та Костянтинівці.

ЗСУ для того, щоб гарантовано розблокувати Бахмут, необхідно заблокувати ПВК "Вагнера". І вийде "пиріжок". Начинка – оточені нами частини ЗСУ. У випадку, звичайно ж, якщо повне оточення буде Бахмута, а оболонка – ПВК "Вагнера", – заявив Пригожин.

"Кухар Путіна" продовжує випрошувати боєприпаси у Міноборони РФ

Пригожин також не приховує, що його найманцям бракує боєприпасів на полі бою, однак Міноборони РФ його прохання про допомогу ігнорує.

Засновник ПВК публічно бідкається, що "стукає у всі двері, б'є на сполох через проблему з боєприпасами та підкріпленням".

Пригожин також додав, що "вагнерівцям", мовляв, необхідно ще й прикрити фланги, щоб досягти хоч якось успіху біля Бахмуту.

Якщо ні, отже всім буде п***ець. От, власне, і ваша відповідь, – озвучив невтішний для Кремля прогноз Пригожин.

За словами російського олігарха, щоб цього не сталося, потрібно щоб з його посіпаками хоч хтось взаємодіяв. Пригожин продовжує бідкатися, що весь світ зібрався проти ПВК "Вагнера".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?