Прикордонники зірвали штурм та відігнали "вагнерівців" під Бахмутом
Категорія
Україна
Дата публікації

Прикордонники зірвали штурм та відігнали "вагнерівців" під Бахмутом

Прикордонники зірвали штурм та відігнали "вагнерівців" під Бахмутом
Джерело:  online.ua

На бойовій лінії у місті Бахмут Донецької області українські прикордонники зупинили спроби російських найманців провести штурм своїх позицій.

Джерело:  Державна прикордонна служба України

Українські військові відігнали найманців ПВК "Вагнер" на Бахмутському напрямку

У Державній податковій службі України наголошують, що ситуація в районі Бахмута, як і раніше, залишається непростою. Однак, завдяки неослабній рішучості та мужності українських військових, російські окупанти продовжують зазнавати поразки.

Учора ворог з артилерії та мінометів цілий день обстрілював позиції прикордонників і двічі атакував один з опорних пунктів захисників. Перша спроба штурму "вагнерівців" провалилася по обіді, друга – у сутінках. Прикордонники зупинили ворожу піхоту вогнем зі стрілецької зброї та гранатометів. Зазнавши втрат, противник відійшов, – сказано у повідомленні.

За даними прикордонників, орієнтовно знищено п'ятеро найманців, ще чотирьох було поранено.

Що відомо про ситуацію Бахмуті

2 березня Генеральний штаб Збройних сил України підтвердив, що ворог продовжує атакувати позиції під Бахмутом. Незважаючи на це наша армія продовжує успішно протистояти агресору і не дає йому взяти місто.
У ході бойових дій під Бахмутом, які продовжуються вже кілька тижнів, ситуація залишається напруженою. 28 лютого командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський, заявив про те, що наразі у штурмі міста беруть участь найбільш підготовлені групи найманців "вагнерівців".
27 лютого Президент Володимир Зеленський змушений був визнати, що ситуація на Бахмутському напрямку стає дедалі складнішою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?