Експерт помітив "дуже поганий сигнал" для Байдена та демократів
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт помітив "дуже поганий сигнал" для Байдена та демократів

Експерт помітив "дуже поганий сигнал" для Байдена та демократів
Джерело:  24 канал

Колишній очільник Кабінету міністрів Олексій Гончарук, який наразі мешкає у Штатах, вирішив розповісти українцям, що ж насправді зараз відбувається в США. За його словами, країна активно готується до масових протестів після оголошення результатів президентських виборів. Політик звернув увагу на те, що у Вашингтоні будівлі забили дошками, люди підпалюють машини, на вулицях мобілізували Нацгвардію. Як стверджує Гончарук, ситуація в Америці менш мирна, ніж була в Україні у 2013 році. Окрім того, колишній прем'єр-міністр наголосив, що помітив "дуже поганий сигнал" для Джо Байдена та демократів, який може свідчити про поразку останніх, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

"Біля Вашингтону все забите дошками на випадок протестів. В Америці й грабують магазини, і палять машини, і все інше. Це менш мирно, ніж був Майдан в Україні", – зазначає політик.

Він також наголосив, що центр Вашингтона максимально підготований до можливих великих демонстрацій. На будівлях відділень поліції прикріпили металеві щити. Багато поліцейських слідкують за ситуацією, мобілізували Нацгвардію.

На думку Олексія Гончарука, наразі поки рано говорити про перемогу якогось з кандидатів. Проте можна звернути увагу на певні тенденції.

"Республіканці вже виграли в Огайо. Це штат, який традиційно голосує так, як голосує Америка – це для демократів дуже поганий сигнал", – підкреслив колишній глава КМУ.

Окрім того, він додав, що демократи дуже хотіли отримати перевагу у Флориді, адже це великий штат, проте там здобув перемогу чинний очільник Білого дому.

"Залишається битва за Пенсільванію. Є ще штати Вісконсин і Мічиган. Експерти спрогнозували, що саме перемога у цих штатах буде вирішальною", – озвучив свою думку Гончарук.

Також політик нагадав, що дуже багато виборців в окремих штатах проголосували поштою. Подекуди ці голоси йтимуть ще тиждень, тому результати виборів можуть бути відомі навіть за кілька тижнів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 4 листопада стало відомо про ще одне доленосне рішення Дональда Трампа, яке може змінити майбутнє США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?