Експерт пояснив, чому Луценку не варто триматись за посаду Генпрокурора
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, чому Луценку не варто триматись за посаду Генпрокурора

Експерт пояснив, чому Луценку не варто триматись за посаду Генпрокурора
Джерело:  24 канал

Директор соціологічної служби «Український барометр» та політичний експерт Віктор Небоженко радить Юрію Луценку не триматися за крісло Генпрокурора. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «24 канал».

За словами Небоженка, серед представників команди Володимира Зеленського та тих, хто його підтримував протягом передвиборчої кампанії, вже є чотири претенденти на посаду Генпрокурора. «Тінь друга Порошенка» на чолі ГПУ новому президенту ні до чого. Тому, щоб змусити Луценка швидше залишити крісло Генпрокурора, проти нього чи його дружини можуть відкрити кримінальну справу. Причому антикорупційні органи можуть причепитися до будь-яких речей: купівлі дорогої автівки чи фантастичного успіху дружини в бізнесі.

На думку експерта, для Луценка буде набагато вигідніше самому залишити посаду та відразу почати формувати свою політичну силу. Тим самим він убезпечить себе він кримінального переслідування.

Втім, Небоженко вважає, що Юрію Луценку не варто боятися в’язниці, оскільки «Україна – м’яка, добра країна. А він вже сидів при Януковичі».

Нагадаємо, що за інформацією ONLINE.UA, колишній президент Віктор Янукович збирається повернутися в Україну. Перед цим він розраховує на скасування вироку суду в державній зраді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?