Експерт пояснив, чому партія Порошенка може не пройти до парламенту
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, чому партія Порошенка може не пройти до парламенту

Експерт пояснив, чому партія Порошенка може не пройти до парламенту
Джерело:  24 канал

Політичний експерт Андрій Вігірінський вважає, що у "Європейської Солідарності", крім назви, більше нічого нового немає: ні в списках, ні в тезах. Саме тому партія Порошенка ризикує не потрапити до парламенту, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

За словами Вігірінського, інформаційний і адміністративний тиск Порошенка на виборця вичерпався. Публічна позиція Порошенка мало чим відрізняється від його заяв на президентських виборах. САме це головні мінуси "Європейській Солідарності".

"На електоральному полі "Європейської Солідарності" тепер працює "Голос" Вакарчука, об’єднані націоналісти, "Сила і честь" Смешка. Відколовся Гройсман і Кличко. Рейтинг партії Порошенка в межах 7-8%. Але по ступені набування обертів партіями-альтернативами "Європейської солідарності" її рейтинг знижуватиметься", – говорить Андрій Вігірінський.

Окрім того, експерт наголосив, що на "Європейську Солідарність" негативно впливають дії нинішньої Верховної Ради, генпрокуратури, яку продовжує очолювати Луценко. В результаті партія може набрати 3-4% голосів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава держави Володимир Зеленський скасував два укази свого попередника Петра Порошенка про призначення членів Вищої ради правосуддя як незаконні. З даною заявою виступив заступник голови АП Руслан Рябошапка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?