Експерт пояснив, чому саме Зеленський може налагодити чудові відносини з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, чому саме Зеленський може налагодити чудові відносини з Трампом

Експерт пояснив, чому саме Зеленський може налагодити чудові відносини з Трампом
Джерело:  24 канал

Український дипломат та експерт "Майдану Закордонних Справ" Олександр Хара переконаний, що було б добре, щоб один із перших візитів Зеленського був до Вашингтону, де він би мав зустріч із Трампом, оскільки між ними можуть встановитися довірливі відносини.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Трамп досить швидко привітав Зеленського з перемогою, і вони можуть встановити добрі відносини. В Зеленського більше шансів, ніж у Порошенка. Він шоумен і вміє добре грати ролі. З ним не пов'язаний якийсь негатив. А відносини Трампа з Порошенком серйозно затьмарила амбарна книга "Партії регіонів", де фігурував керівник штабу Трампа Пол Манафорт", - пояснив Хара.

На думку експерта, Штати і далі зацікавлені в підтримці України і не змінять свою позицію щодо збройної агресії з боку Росії. Хара наголосив, що Білий дім не визнає анексію Криму, наполягатиме на реалізації мінських угод. Але США знають, що саме РФ не виконує домовленості. За словами експерта, Вашингтон знає, що в ОРДЛО немає ніяких сепаратистів, а є збройні сили РФ.

Як повідомляв ONLINE.UА, колишній віце-президент США Джо Байден, який оголосив про своє бажання балотуватися у 2020 році, заявив, що наміри особистого адвоката президента Трампа приїхати в Україну, щоб домогтися початку розслідування щодо компанії "Бурісма", є неприйнятними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?