Експерт пояснив, чому Зеленський не повинен призначати Саакашвілі на державну посаду
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, чому Зеленський не повинен призначати Саакашвілі на державну посаду

Експерт пояснив, чому Зеленський не повинен призначати Саакашвілі на державну посаду

Президент України Володимир Зеленський зробить велику помилку, якщо вирішить призначити Михеіла Саакашвілі на державну посаду. Таку думку висловив політичний експерт, директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

«Це буде великою помилкою Зеленського, якщо він призначить Саакашвілі на будь-яку посаду. Адже він повторить досвід Порошенко. Саакашвілі вступить в якусь гру, зробить кілька помилок – його звільнять. І тоді він стане найлютішим ворогом президента. Не знаю, хто тоді буде більшим ворогом для Саакашвілі – Порошенко або Зеленський. Сподіваюся, що Зеленський більш далекоглядний у таких діях», – заявив експерт.

Подібна оцінка з боку Кулика прозвучала після того, як Міхеіл Саакашвілі у своєму Facebook озвучив свої плани щодо повернення до Одеси.

«На наступному тижні переїжджаю до Одеси. Не на відпочинок. Буду там, поки не звільнимо найприголомшливіший місто України від бандитів і не виведемо його на курс швидкого розвитку», – написав колишній президент Грузії.

Як відомо, Саакашвілі вже очолював Одеську область за часів президента Порошенка.

Нагадаємо, що за кілька днів до парламентських виборів 21 липня Міхеіл Саакашвілі виступив з публічним закликом до своїх прихильників підтримати пропрезидентську партію «Слуга народу», незважаючи на те, що його власна політична партія – «Рух нових сил» теж брала участь у виборчих перегонах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?