Експерт пояснив, для чого Росії загострення та ескалація на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Експерт пояснив, для чого Росії загострення та ескалація на Донбасі

Експерт пояснив, для чого Росії загострення та ескалація на Донбасі
Джерело:  24 канал

Російський агресор намагається тиснути на Україну за допомогою сил, накопичених в ОРДЛО. З такою заявою виступив військовий експерт Дмитро Снєгирьов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його думкою, російська сторона може піти на зниження напруженості в регіоні, якщо Київ допустить якогось послабшання або поступок у Мінську.

"Тільки-но Україна озвучила пропозиції щодо нормандського формату, як Путін зустрічається з Макроном, візит Волкера, і тут відбуваються масштабні батальйонно-тактичні навчання на всіх трьох полігонах. Мовиться про серйозне накопичення сил, водночас за легендою відпрацьовуватимуть контрнаступ і наступ", - нагадав співкерівник "Правої справи".

Фахівець у військовій галузі пояснив, що перекидання техніки відбувається не лише з різних районів ОРДЛО, а й російської території. Ці інциденти зафіксовані спостерігачами ОБСЄ та українськими активістами.

Він додав, що російський агресор постійно накопичує паливно-мастильних матеріалів для забезпечення озброєних угрупувань.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, російське окупаційне командування вирішило перекинути на Кримський півострів угрупування з військовими безпілотниками. Ескадрилья БПЛА буде розвідувати акваторію Чорного моря.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?