Експерт пояснив, навіщо РФ нахабно зірвала перемир’я на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Експерт пояснив, навіщо РФ нахабно зірвала перемир’я на Донбасі

Експерт пояснив, навіщо РФ нахабно зірвала перемир’я на Донбасі
Джерело:  24 канал

Політичний експерт та співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов вважає, що нахабне порушення перемир’я бойовиками, ескалація напруженості на Донбасі – сплановано і прогнозовано. Путін хоче перевірити президента Зеленського, наскільки жорсткою буде його реакція.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Це дзеркальна відповідь Кремля. Ескалація напруженості відбулася після заяв представників "Слуги народу" про те, що Україна ніколи не погодиться на зміни до Конституції щодо особливого статусу Донбасу. Що президент Зеленський не піде на такий крок", - вважає Дмитро Снєгирьов.

Політолог звернув увагу не те, що для загострення військового напруження не випадково вибраний саме маріупольський напрямок.

"Показово, що для обстрілів проросійські терористи обрали маріупольський напрямок. І це не ексцес виконавця, на що окупаційна влада спробує все списати. Чітко продуманий сценарій. Росія знову включила так звані терези. З одного боку, – перемир’я в "ЛНР" – у Станиці Луганській бойовики дотримуються умовного припинення вогню. З іншого, – ескалація з боку "ДНР", з якими домовленостей ніби немає", - пояснює експерт.

Як повідомляє ONLINE.UA, Зеленський планує у середу зідзвонитися з главами Франції та Німеччини і вимагає термінової зустрічі у "нормандському форматі" після загибелі 4 українських військових на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?