Експерт пояснив, як дострокові вибори вплинуть на кишені українців
Категорія
Економіка
Дата публікації

Експерт пояснив, як дострокові вибори вплинуть на кишені українців

Експерт пояснив, як дострокові вибори вплинуть на кишені українців
Джерело:  24 канал

Експерт з інвестицій та прогнозування Європейського аналітичного центру Вадим Бардась переконаний, що під час дострокових парламентських виборів темпи зростання української економіки уповільняться, в той же час на курс гривні вибори істотно не вплинуть. На його думку, курс нового президента на антикорупцію є позитивним сигналом і для інвесторів, і для МВФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Рівень доходів населення України визначається темпами економічного зростання та показниками знецінення національної грошової одиниці. В поточному році очікується уповільнення темпів зростання національної економіки. У той же час фактор парламентських виборів буде мінімальним", - пояснив експерт.

Окрім того, він нагадав, що Міжнародний валютний фонд здійснює підтримку України саме у виборчий період і для мінімізації політичних ризиків. Це означає, що фонд в основному цікавить процес подальших демократичних та антикорупційних перетворень в країні, тоді як наявність дострокових виборів лише пришвидшує цей процес.

Як повідомляє ONLINE.UA, у Верховній Раді почався збір підписів  з метою оскарження указу президента Зеленського щодо розпуску парламенту. Про це заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?