Експерт пояснив, як команда Зеленського сама себе загнала в пастку і піддалася Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, як команда Зеленського сама себе загнала в пастку і піддалася Порошенко

Експерт пояснив, як команда Зеленського сама себе загнала в пастку і піддалася Порошенко
Джерело:  24 канал

Політолог та глава центру "Ейдос" Віктор Таран вважає, що запропонувавши провести дебати на НСК "Олімпійський", команда Зеленського випадково дала можливість Петрові Порошенку зайти на свою територію, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

За словами експерта, команда шоумена поставила інформаційний блок і не запускали Порошенка до свого електорату, якого вони загнали в Youtube, Instagram, Telegram, куди президент не міг достукатись. І тут вони випадково його запустили на свою територію. На думку Тарана, звісно, чинний президент цим скористається.

"Коли команда Зеленського пропонувала такий формат дебатів, то була переконана – Порошенко відмовиться. Таким чином вони зможуть уникнути дебатів, пояснюючи це тим, що опонент злякався. Натомість позиція Петра Порошенка – "добре, я йду на дебати" – повністю поламала хід їхнього дискурсу. Ба більше, вона ставить Володимира Зеленського в незручну ситуацію, адже дебати тривають три години віч-на-віч. Це зовсім інший рівень дискусії: не можна хайпити та хохмити 3 години", - пояснює політолог.

Таран наголошує, що Порошенко вперше за багато часу отримав можливість прорвати інформаційну блокаду і достукатись до електорату, який живе в рамках. Варто згадати такий термін як вікно Овертона, це коли людей заганяють в певну парадигму з якої неможливо вийти, бо вони не бачать виходу. Тож, Петро Порошенко має можливість достукатись до цього електорату, зокрема, до жителів південного сходу, центральної України та інших регіонів, які його не бачили. Зокрема, вийти на екрани "Інтера" та того ж "1+1", глядачі яких або взагалі його не бачили, або лише в негативному контексті.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше координатор штабу шоумена Володимира Зеленського, Олександр Корнієнко, заявив, що для проведення дебатів на стадіоні НСК "Олімпійський" їх кандидат очікує виконання всіх умов своїм опонентом на пост президента Петром Порошенком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?