Експерт: Путін підготував для України новий сценарій
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт: Путін підготував для України новий сценарій

Експерт: Путін підготував для України новий сценарій
Джерело:  fakty.ua

Росія сконцентрувала на кордоні з нашою країною достатньо сил і засобів для військового вторгнення. Та бліцкриг не вдався, і для реалізації його сьогодні вже немає можливості. Проте Путін може спробувати вчинити провокації, на кшталт другого Іловайська. Таку думку висловив координатор групи "Інформаційний супротив" Юрій Карін, передає ONLINE.UA з посиланням на "Факти".

На його думку, такі спецоперації особливо актуальні напередодні президентських і парламентських виборів.

"Я думаю, військово-політичним режимом розглядаються деякі варіанти "перемог", на кшталт "Іловайського котла". Навіщо їм це? Та все просто – дискредитація чинного політичного керівництва України, яке зовсім не влаштовує Москву. Такі спецоперації актуальні напередодні виборів – як президента, так і до Верховної Ради. Мета провокацій – деморалізація українського суспільства і, найголовніше, підвищення власних рейтингів, які стрімко скочуються вниз на тлі стагнації російської економіки", - вважає експерт.

На підтвердження своїх припущень Карін навів приклад нападу Росії на українські кораблі у Керченській протоці.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Путін заявив, що "серйозно стурбований" у зв’язку з оголошенням в Україні воєнного стану. Окрім того, очільник Кремля стверджує, що інцидент в Керченські протоці, коли прикордонний корабель РФ протаранив, а згодом відкрив вогонь по кораблях українських військових та захопив їх, нібито був провокацією України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?