Експерти назвали головні тренди і антитренди в індустрії краси у 2021 році
Категорія
Культура
Дата публікації

Експерти назвали головні тренди і антитренди в індустрії краси у 2021 році

Експерти назвали головні тренди і антитренди в індустрії краси у 2021 році
Джерело:  online.ua

Представники компанії YouSkan провели масштабне дослідження, щоб з'ясувати, якими будуть головні тренди і антитренди в індустрії краси в Україні у поточному році. З цією метою вони детально проаналізували 3,5 млн публікацій в соціальних медіа з 1 січня по 11 листопада 2020. Фахівці визначили ті тенденції краси, які будуть переважати у 2021, а також розповіли про модні канони, які поступово втрачають свою популярність. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "НВ".

Експерти звертають увагу на те, що на індустрію краси неабияк вплинула пандемія коронавірсу. Зокрема, збільшився попит на натуральну косметику та способи проведення косметичних процедур у домашніх умовах. Окрім того, через носіння маски зменшилися продажі засобів для макіяжу губ.

Тренди індустрії краси 2021:

  • незабаром почне набирати популярність концепція Clean beauty, а також безпечні склади косметичних продуктів. За словами експертів, у переліку інгредієнтів певних видів косметики найчастіше можна буде зустріти спіруліну.

  • дедалі частіше жінки починають згадувати про колаген, антиоксиданти й алое вера - вони також стануть дуже популярними в 2021.

  • одним з головних б'юті-трендів цього року стане ролер з рожевого кварцу для масажу обличчя. Інструмент ще називають скребком Гуаша - про нього доволі часто згадують відомі блогери.

Антитренди індустрії краси 2021:

  • в результаті дослідження виявилося, що жінки цьогоріч уникатимуть у складі косметики таких компонентів, як сульфати, силікони і формальдегід. Чимало опитаних вважають, що ці речовини можуть їм нашкодити.

  • в антитренди також потрапило фарбування волосся у стилі омбре, збільшення губ і термоліфтинг. Що стосується мейк-апу, то з моди незабаром вийдуть smoky eyes, червона помада і хайлайтер.

  • експерти стверджують, що протягом останнього року на 15% зросло обговорювання теми спа в домашніх умовах. Однак жінок дедалі менше цікавлять ін’єкції ботоксу, безін’єкційна мезотерапія, а також інших послуг категорії premium.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Pantone назвав головні кольори осені та зими 2021-2022.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?