Pantone назвав головні кольори осені та зими 2021-2022
Категорія
Культура
Дата публікації

Pantone назвав головні кольори осені та зими 2021-2022

Pantone назвав головні кольори осені та зими 2021-2022
Джерело:  online.ua

Інститут кольору Pantone зробив свій прогоз щодо того, які кольори та відтінки будуть популярними під час майбутнього Тижня моди у Нью-Йорку, що пройде з 14 по 18 лютого. За словами експертів, нові кольори будуть символізувати надію та креативність. Окрім того, представники Pantone зауважують, що в осінньо-зимовому періоді 2021-2022 переважатимуть відтінки, які найкраще поєднуються між собою. Про це інформує ONLINE.UA зпосиланням на  WWD.

Виконавча директорка Pantone звернула увагу на те, що в основу палітри відтінків були покладені оновлення і відродження, яких так чекають люди в 2021 році.

У сезоні осінь-зима популярними будуть такі відтінки:

– сонячно-жовтий (Illuminating);

– нейтральний сірий (Ultimate Gray);

– міконосний синій (Mykonos Blue);

– фуксія (Fuchsia Fedora);

– теракотовий (Adobe);

– оливковий (Olive Branch);

– вогненно-червоний (Fire Whirl);

– блідо-рожевий (Pale Rosette);

– родоніт (Rhodonite);

– скраво-рожевий (Fuchsia Fedora);

– яскраво-зелений (Leprechaun);

– весняне озеро (Spring Lake);

– кокосовий крем (Coconut Cream);

– соєві боби (Soybean).

За словами експертів Pantone, синій Mykonos Blue буду нагадувати всім про відпустку в Греції, яка для багатьох залишилася недосяжною через пандемію коронавірусу. Жовтий – колір надії і головний колір 2021 року у парі з сірим. Сірий, хакі і молочний кольори базові для осені. Вони символізують тишу і спокій.

"Окрім того, фахівці пророкують тріумфальне повернення фуксії на модні подіуми. У минулих сезонах цей відтінок став справжнім хітом, але встиг всім набриднути і його витісний рожевий. Втім у нових осінньо-зимових колекціях дизайнери знову звернуть свою увагу на цей колір. Усі представлені кольори і поєднання, за прогнозом експертів, будуть популярні протягом усього осінньо-зимового сезону 2021-2022", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно голлівудська асоціація іноземної преси оголосила номінантів на щорічну премію “Золотий глобус”. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?