Експерти назвали найбільш культову модну річ всіх часів
Категорія
Культура
Дата публікації

Експерти назвали найбільш культову модну річ всіх часів

Джерело:  online.ua

Фешн-експерти із Великої Британії нарешті назвали найбільш культову модну річ всіх часів. Що цікаво, фахівці вибирали між маленькою чорною сукнею, джинсовою курткою, туфлями на платформі і шкіряною байкерською курткою. Однак в результаті перемогу здобула мініспідниця, хоча цього ніхто не очікував, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Mirror.

"Мініспідниця виявилася модним трендом, який найбільше запам'ятався і є актуальним з моменту появи. Також в список культових модних речей увійшли футболки з принтом в стилі тай-дай, сукні з обробкою з бісеру в стилі 1920-х років, спортивні олімпійки з 80-х, вузькі джинси", - розповідає видання.

5ed65fef89d35

За словами фахівців, дуже багато культових предметів одягу зберігаються в гардеробах людей. А сьогоднішні модні речі - це старі тренди.

Варто зазначити, що  фахівці Vogue нещодавно заявили, що поєднання сандалів зі шкарпетками тепер не модний провал, а новий тренд літа 2020 року. Завдяки весняно-літнім колекціям всесвітньо відомих дизайнерів вони отримали визнання.

"Так, на показі Salvatore Ferragamо моделі вийшли на подіум у шкіряних сандалях і білих шкарпетках. В сандалях на масивній дерев'яній платформі зі шкарпетками різних кольорів дефілювали манекенниці на показі бренду A.P.C. Цей же тренд був використаний і Fendi, Anna Sui, Simone Rocha", - йдеться в повідомленні видання.

Що цікаво, в такому вигляді помітили моделей Кім Кардаш’ян та Кендалл Дженнер, актрис Софі Тернер й Кеті Холмс, а також співака Джастіна Бібера.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тіна Кароль вразила незвичайним образом на шоу Танці з зірками. Вона з’явилася на сцені з короткою стрижкою і в джинсах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?