Це просто шок: Тіна Кароль вразила незвичайним образом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це просто шок: Тіна Кароль вразила незвичайним образом

Це просто шок: Тіна Кароль вразила незвичайним образом
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Тіна Кароль не перестає дивувати фанатів своїми стильними образами. Але напередодні, вона перевершила саму себе. Артистка, яка є ведучою шоу Танці з зірками, з'явилася на сцені в дуже хуліганському і незвичному образі - з короткою стрижкою і в джинсах. Шанувальники прийшли в захват від подиву, деякі навіть не впізнали співачку, передає ONLINE.UA.

В останньому випуску проекту, в ході якого учасники шоу Танці з зірками боролися за право брати участь в півфіналі, Тіна Кароль з'явилася в неймовірно стильному образі - з короткою стрижкою, в кросівках, джинсах і короткому топі. Преображення співачки привело в захват її фанатів, які почали активно обговорювати цікавий лук артистки в соцмережах.

"Це просто шок! Крутий образ вийшов !!!", "Виглядає на 10 років молодше!", "Вау! Несподівано! Їй йде)", "Дуже несподівано, я прям не впізнала! Чесно, я вже і забула її таку) "," Бомба! Просто шикарна! ", - масово коментують незвичайний образ Тіни Кароль в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Наталя Могилевська підкорила фанатів ніжним фото без макіяжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?