Експерти назвали найкращого футбольного тренера - несподіваний вибір
Категорія
Спорт
Дата публікації

Експерти назвали найкращого футбольного тренера - несподіваний вибір

Експерти назвали найкращого футбольного тренера - несподіваний вибір
Джерело:  online.ua

Експерти французького спортивного видання L'Equipe склали новий рейтинг найкращих футбольних тренерів сучасності. Вони вважають, що найперший серед усіх колег — Зінедін Зідан, який керує мадридським "Реалом". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання.

Цікаво, що легендарний французький спортсмен обійшов не менш популярних Юргена Клоппа з "Ліверпуля" та Пепа Гвардіолу з "Манчестер Сіті".

На думку журналістів, Зідан з 2016 до 2018 років поспіль три рази ставав володарем кубку Ліги чемпіонів з "Реалом". Водночас зі своєю командою він вигравав чемпіонат Іспанії, Суперкубок Іспанії та здобував дві перемоги в Суперкубку УЄФА й клубному чемпіонаті світу.

Мадридський клуб став іспанським чемпіоном знову саме після повернення французького тренера у 2019 році.

Наразі "Реал" оцінюють знову як одного з потенційних лідерів Ліги чемпіонів. Етап 1/8 фіналу мадридці зіграють проти "Манчестер Сіті" Гвардіоли. У першому двобої "містяни" здобули перемогу з мінімальною перевагою 1:2. Матч-відповідь планується вже 7 серпня, він почнеться о 22:00.

Нещодавню перемогу "Реала" в Ла Лізі Зідан назвав однією з найважливіших подій у житті. Він стверджує, що іспанському чемпіонату радіє навіть більше, ніж перемозі в Лізі чемпіонів.

"Ми кращі, тому що набрали найбільшу кількість очок. От і все. Це один з найкращих днів в кар’єрі. Ліга чемпіонів — це Ліга чемпіонів, але цьому титулу я радий більше, тому що Ла Ліга — це приголомшливо", — додав тренер.

Як повідомляв ONLINE.UA, штаб "Динамо" запланував перші контрольні матчі після затвердження Мірча Луческу головним тренером клубу. Першим суперником стане рівненська команда "Верес", яка виступає за Другу лігу. Цікаві подробиці — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?