Експосол США розповів, які проблеми чекають на Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Експосол США розповів, які проблеми чекають на Зеленського

Експосол США розповів, які проблеми чекають на Зеленського
Джерело:  online.ua

Експосол США в Україні Стівен Пайфер розповів про небезпеку, яку становить олігарх Ігор Коломойський для президента Володимира Зеленського. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter дипломата.

За його словами, Захід може залишити Київ без підтримки у разі угоди Зеленського з Коломойським стосовно націоналізованого ПриватБанку.

"За перші місяці на посаді Володимир Зеленський напрацював серйозний політичний капітал і в Україні, і серед друзів Києва на Заході, включно з МВФ. Він має обережно поводитись з Коломойським (наприклад, жодного "компромісу" щодо ПриватБанку, щоб не розгубити значну частину цього політичного капіталу", - висловлює думку Пайфер.

Нагадаємо, нещодавно видання Financial Times оприлюднило відомості про пошуки "компромісу" між урядом України та Коломойським саме з питання банку. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук спростував ці відомості, наголосивши, що ніяких перемовин не відбувається.

Як повідомляв ONLINE.UA, Офіс президента України не підтвердив інформацію щодо погодження так званої "формули Штайнмайєра" задля урегулювання війни на Донбасі. Заява викликає питання, бо прямо протилежне висловлював міністр закордонних справ Вадим Пристайко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?