Несподівано: у Зеленського спростували погодження "формули Штайнмайєра"
Категорія
Політика
Дата публікації

Несподівано: у Зеленського спростували погодження "формули Штайнмайєра"

Несподівано: у Зеленського спростували погодження "формули Штайнмайєра"
Джерело:  rbc.ua

Офіс президента спростував свою інформованість щодо згоди на реалізацію так званої "формули Штайнмайєра". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

За словами Давида Арахамії - очільника парламентської фракції "Слуга Народу", команда президента не чула про нібито згоду, яку дав міністр закордонних справ Вадим Пристайко.

"Я думаю, пан Пристайко щось придумав. Я сам не займаюся цим питанням, але всі ми переживаємо з цього процесу і я багатьох питав і в Офісі президента. Вони кажуть, що нічого такого немає", - пояснив політик.

Арахамія додав, наразі обговорюється розширення "нормандського формату".

Нагадаємо, Пристайко проінформував, що Київ нібито дав свою згоду на "формулу Штайнмайєра" під час переговорів 2 вересня. Ця зустріч була організована між радниками лідерів "нормандської четвірки".

Як повідомляв ONLINE.UA, російські ЗМІ оприлюднили кремлівський погляд на згаданий план, авторство якого належить чинному президентові Німеччини Франк-Вальтеру Штайнмайєру. У стратегії йдеться про налагодження виборчого процесу за українським законодавством в ОРДЛО. Суперечливий момент - порядок виконання пунктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?