Еліна Світоліна повернулася у фінал Підсумкового турніру WTA - подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

Еліна Світоліна повернулася у фінал Підсумкового турніру WTA - подробиці

Еліна Світоліна повернулася у фінал Підсумкового турніру WTA - подробиці
Джерело:  online.ua

Українська тенісистка здобула вихід у фінал змагань Підсумкового турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA). Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані від організації.

Напередодні перша ракетка України вийшла на корт проти швейцарської тенісистки Белінди Бенчич. Вони грали у трьох сетах.

Наша співвітчизниця втратила бали під час першого раунду (5:7), але здолала опонентку у двох інших (6:3 та 4:1 відповідно).

Під час третього сету Бенчич вирішила закінчити двобій передчасно через власні проблеми зі стегном. Протягом змагань вона неодноразово зверталася до лікаря.

Світоліна таким чином відзначилася четвертою перемогою підряд у Підсумковому турнірі. Наразі вона готується до фіналу змагань. Україна брала кубок у 2018 році, тож вона - чинна чемпіонка WTA.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Еліна Світоліна змагалася проти американської ракетки Софії Кенін. Планувалося, що українка - третя ракетка світу - вийде на корт з канадкою Б’янкою Андреєску, проте остання травмувалася та не змога поборотися за місце у Підсумковому турнірі. Тому замість неї проти Світоліної виступила американка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?