Еліна Світоліна виборола нове досягнення - подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

Еліна Світоліна виборола нове досягнення - подробиці

Еліна Світоліна виборола нове досягнення - подробиці
Джерело:  24 канал

Перша тенісна ракетка України Еліна Світоліна заробила у 2019 році понад 6 мільйонів доларів США. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Тенісистка виборола місце у першій п'ятірці серед колег у світі за обсягом призових. Спортивний заробіток її перевищили тільки переможниці змагань Великого Шолома.

Розмір призових за сезон-2019 розподілився наступним чином:
1. Ешлі Барті – 11 307 587 $;
2. Сімона Халеп – 6 942 442 $;
3. Наомі Осака – 6 788 282 $;
4. Б'янка Андреєску – 6 504 150 $;
5. Еліна Світоліна – 6 126 335 $.

Цікаво, що чеська тенісистка Кароліна Плішкова - друга ракетка світу - відзначилася лише 5 138 077 доларами попри вихід у півфінал Підсумкового турніру.

Нещодавно Еліна Світоліна вийшла у фінал Підсумкового турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA). Там вона зустрілася з першою ракеткою світу Ешлі Барті, яка перервала виграшну серію матчів українки. Таким чином, остання не змогла захистити титул, завойований у 2018 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, перед фіналом Світоліна, шоста ракета за рейтингом WTA, здолала швейцарську тенісистку Белінду Бенчич. Матч з трьох сетів завершився передчасно через травмування опонентки української спортсменки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?