Еліна Світоліна здобула нове досягнення у WTA
Категорія
Спорт
Дата публікації

Еліна Світоліна здобула нове досягнення у WTA

Еліна Світоліна здобула нове досягнення у WTA
Джерело:  online.ua

Українська тенісистка Еліна Світоліна оновила свою позицію у всесвітньому рейтингу WTA. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт асоціації.

Наразі перша ракетка України займає четверту сходинку серед найбільш славетних "колег". Раніше її ім'я знаходилося на п'ятій.

Разом зі Світоліною у рейтингу знаходиться Даяна Ястремська — друга українська ракетка. Її відзначили 26-ю позицією.

Інші українські тенісистки трохи погіршили своє становище у лавах WTA. Катерина Козлова змістилася з 83-го на 87-ме місце, а Леся Цуренко втратила одразу вісім сходинок та займає 128-му.

У лідерах рейтингу — австралійська ракетка Ешлі Барті. Її наздоганяють румунка Сімона Халеп та чеська спортсменка Кароліна Плішкова.

Цікаво, що показники лідерів за балами дуже відрізняються поміж собою. Наприклад, Світоліна має 4775 балів, а от австралійка Барті — цілих 8367.

Як повідомляв ONLINE.UA, у листопаді 2019 року стало відомо, що Еліна Світоліна посіла п'яте місце у рейтингу найбільш прибуткових тенісисток світу. Протягом року вона заробила понад 6 мільйонів доларів США та обігнала таким чином навіть тих опоненток у переліку WTA, які стоять вище.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?