Елтон Джон врятував життя Емінему - вражаюча історія
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Елтон Джон врятував життя Емінему - вражаюча історія

Елтон Джон врятував життя Емінему - вражаюча історія
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомого американського репера Емінема від наркотичної залежності врятував легендарний британський музикант Елтон Джон. На таке зізнання зірка реп-сцени зважився у своїй біографії під назвою "Не боюсь: Еволюція Емінема" (Not Afraid: The Evolution of Eminem).

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Daily Mail".

 Маршалл Метерс, який виступає під псевдонімом Емінем, у 2007 році мав доволі серйозні проблеми з наркозалежністю. Артист у своїй книзі пише, що потрапив у вкрай важкому стані в лікарню через передозування наркотичними таблетками. Тоді співак прийняв дозу, еквівалентну чотирьом пакетикам героїну.

"Емінем почав лікуватися, але після двох зривів вирішив звернутися за допомогою. На той момент Елтон Джон близько 30 років не вживав наркотики, і репер попросив у нього підтримки. Музиканти спілкувалися щодня і стали близькими друзями", - пише видання, зазначаючи, що саме ця підтримка та небайдужість артиста врятувала реперу життя.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний канадський співак Джастін Бібер перед весіллям з моделлю Хейлі Болдуін зізнався, що вживав важкі наркотики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?