Епатажна модель Кара Делевінь заручилась з голлівудською акторкою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Епатажна модель Кара Делевінь заручилась з голлівудською акторкою

Епатажна модель Кара Делевінь заручилась з голлівудською акторкою
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома модель Кара Делевінь готується до весілля зі своєю коханою, голлівудською акторкою Ешлі Бенсон, передає ONLINE.UA з посиланням на People.

Зазначається, що під час однієї з прогулянок Кара Делевінь та Ешлі Бенсон сфотографували французькі папараці. Знімки миттєво з'явились у мережі. На кадрах видно, що на безіменному пальці Кари та Ешлі є обручки. Саме прикраси спровокували чутки про майбутнє весілля дівчат.

Варто зазначити, що поки епатажна модель не підтвердила чуток про заручини. Як вона, так і її кохана Ешлі Бенсон не говорять публічно про свої стосунки, відтак навряд чи знаменитості прокоментують інформацію про майбутнє весілля.

"Я думаю, що конфіденційність є найкращим рішенням для будь-яких стосунків. Я завжди була прихильницею цього і впевнена, що це на краще. Знаю, що зіркам складно, бо як ми можемо приховати щось від громадськості. Але я намагаюсь не говорити про особисте життя", - каже Бенсон.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що щасливі молодята Потап та Настя Каменських відправилися у медовий місяць і не забули поділитися романтичними кадрами на фоні морських краєвидів зі своїми прихильниками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?