Стало відомо, як проходить медовий місяць Потапа та Насті Каменських - яскраві фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, як проходить медовий місяць Потапа та Насті Каменських - яскраві фото

Стало відомо, як проходить медовий місяць Потапа та Насті Каменських - яскраві фото
Джерело:  online.ua

Щасливі молодята Потап та Настя Каменських відправилися у медовий місяць і не забули поділитися романтичними кадрами на фоні морських краєвидів зі своїми прихильниками, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що зразу ж після гучного святкування зіркове подружжя відправилося у весільну подорож
на приватному літаку. Закохані не тримали інтригу і впродовж перельоту ділилися яскравими знімками та короткими відео, а після прибування почали публікувати миловидні фото.

На своїй сторінці в Instagram співачка Настя Каменських опублікувала милий кадр зі своїм чоловіком Потапом. На фото новостворене подружжя ніжно обіймається на березі моря, тримаючи у руках келихи з шампанським.

Окрім того, красуня Настя не забула похизуватися своїми формами, тому опублікувала фото, на якому вона сама позує перед камерою у купальному костюмі. Варто відзначити, що Потап поділився таким самим спільним знімком, однак, на відміну від дружини, поставив геолокацію "Туреччина".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий український музикант та продюсер Олексій Потапенко нарешті зізнався, що закоханий у свою екс-колегу, популярну співачку Настю Каменських. Він присвятив їй чарівну пісню, в якій відверто розказав про причини, чому їм так довго довелося приховувати свої стосунки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?