Це сталося: Потап зізнався у коханні Насті Каменських і присвятив їй вражаючу пісню - відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це сталося: Потап зізнався у коханні Насті Каменських і присвятив їй вражаючу пісню - відео

Це сталося: Потап зізнався у коханні Насті Каменських і присвятив їй вражаючу пісню - відео
Джерело:  online.ua

Відомий український музикант та продюсер Олексій Потапенко нарешті зізнався, що закоханий у свою екс-колегу, популярну співачку Настю Каменських. Він присвятив їй чарівну пісню, в якій відверто розказав про причини, чому їм так довго довелося приховувати свої стосунки.

Романтичну відеороботу музикант оприлюднив на своєму YouTube-каналі, передає ONLINE.UA.

Нова пісня отримала назву "Константа". Потап зізнався, що він завжди приховував почуття і не написав про кохання жодного рядка лише тому, що оберігав її від зайвих очей і слів. Окрім того, артист додав, що намагається бути у всьому відвертим, але кохання було, є і буде для нього чимось таємним. Наприкінці продюсер підкреслив, що слова у його новому хіті – найвідвертіші та найособливіші з усіх, які він коли-небудь писав.

"Я не назвав би це піснею, треком, синглом, хоч це і стане частиною нового альбому ПТП. Це мої почуття, частина моєї душі і мого серця. Це чесне визнання чоловіки в любові до своєї жінки. Визнання моїй дівчинці Насті Каменських, яку я люблю і на якій одружуся. Це лірика про найголовніше – про союз наших галактик, про нашу любов", – відверто зізнався Потап.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Настя Каменських вперше прокоментувала інформацію про те, що вона виходить заміж за Потапа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?