Епідемія коронавірусу: Росія поділилася невтішною звісткою
Категорія
Світ
Дата публікації

Епідемія коронавірусу: Росія поділилася невтішною звісткою

Епідемія коронавірусу: Росія поділилася невтішною звісткою
Джерело:  online.ua

Російська влада підтвердила випадок зараження коронавірусною інфекцією у громадянина РФ, який нещодавно повернувся з Італії. Такими шокуючими даними поділився оперативний штаб з контролю і моніторингу ситуації з коронавірусом 2 березня, передає ONLINE.UA.

"2 березня підтверджений завезений з Італії випадок захворювання на нову коронавірусну інфекцію COVID-2019 у громадянина Російської Федерації", - пишуть в штабі, наголошуючи, що захворювання проходить в легкій клінічній формі.

Варто звернути увагу на те, що в звіті Росспоживнагляду відсутня детальна інформація про хворого. Окрім того, зазначається, що за період моніторингу в Росії зареєстровано тільки два випадки інфікування вірусом. Мова йде про двох громадян КНР, які пройшли лікування у лікарнях Тюмені і Чити і були виписані в середині минулого місяця.

Як відомо, кількість жертв коронавірусу в Китаї зросла до 2912, збільшившись за добу на 42 людини. На щастя, більш як 44,4 тис. осіб одужали. Загалом кількість підтверджених випадків зараження на території КНР перевищила 80 тисяч. Варто також наголосити, що за межами Китаю в 65 країнах світу новим коронавірусом заразилися 7169 осіб, на жаль, з них 104 померли. Окрім того, відомо, що найбільша кількість хворих зафіксована в Південній Кореї - 586 осіб за останню добу, на другому місці Італія з 240 новими випадками, третій - Іран, де підтвердили 205.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що епідемія коронавірусу потужно вдарила по світовій економіці — світові фондові біржі зіткнулися з найбільшим за дев’ять років обвалом. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?